Jeugd

Op zaterdag tussen 17.00 en 18.00 uur zwemmen er zo’n 20-30 kinderen, tussen de 8 en 16 jaar rond met vinnen, duikbril en snorkel. Zij leren snorkelen, worden voorbereid op de duikopleiding door kennis te maken met perslucht (Scubadoe programma) en/of spelen onderwaterhockey. Bij Argonauta hoef je niet te kiezen, je mag het allemaal doen!

Om lid te worden, ben je minimaal 8 jaar en heb je een zwemdiploma. Het liefst het zwem-ABC.
Kom eens een kijkje nemen zaterdag van 17.00 tot 18.00 uur in zwembad Optisport de Wisselaar. Neem je vooraf even contact met ons op via secretaris@argonauta.nl? Dan zorgen wij dat er iemand is om je op te vangen en leggen wij vinnen, duikbril en snorkel voor je klaar. Vergeet natuurlijk niet om je zwembroek of zwempak en handdoek mee te brengen!


Basisuitrusting

De basisuitrusting voor de jeugd is een snorkel, een duikbril en vinnen. De eerste paar lessen kan je die lenen van Argonauta. Vraag eerst advies bij onze trainers voordat je dit gaat aanschaffen.

Voor het scubadoe duiken heb je een loodgordel met 2 kilo lood en een duikshorty nodig. De rest van de duikuitrusting mag je van de club gebruiken.

Voor het onderwaterhockeyen schaf je een cap, een handschoen, een stick en een mondbeschermer aan. Vraag naar de mogelijkheden aan je trainer.

“Straks ben je liever onder water dan erboven!”